CONİLER, EVANGELİSTLER VE SİYONİSTLER - Fahrettin ALİŞAR

CONİLER, EVANGELİSTLER VE SİYONİSTLER

Fahrettin ALİŞAR

Birleşmiş Milletler rakamlarına göre; dünya servetinin yüzde 59 u, sadece yüzde 6’lık bir nüfusun elinde. Dünyada 2 milyar insan okur-yazar değil.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Mun’un, konu ile ilgili yaptığı açıklamaya göre; dünyamızın 13 katrilyonluk bir nüfusu dahi besleyebilecek potansiyele sahip olduğunun bilinmesine rağmen, her yıl 15 milyon çocuğun açlıktan ölmesini seyrediyoruz.

Dünyanın tüm kadınlarının bir yıllık doğum ve sağlık harcamaları için yalnızca 12 milyar dolar gerekirken, sadece AB ve ABD’de parfüme harcanan paranın bu miktardan daha fazla olduğu gerçeğini acaba kaçımız biliyoruz?

Dünyada insan ticaretine tabii olanların yüzde 55’i, cinsel sömürünün mağduru durumunda! Zorla çalışmaya maruz kalan bu insanların büyük çoğunluğunu, kadın ve çocuklar oluşturmakta.

Dünyada 1,7 milyon kadın ve çocuk cinsel sömürüye maruz kalmakta, Filipinler ve Tayland başta olmak üzere birçok Asya ülkesinde oluşturulan fuhuş köylerine; başta ABD ve AB ülkelerinden olmak üzere, birçok Batı ülkesinden turlar düzenlenmektedir.

Birleşmiş Milletler rakamlarına göre; 2. Dünya savaşının ardından bölgesel ve iç savaşlarda, 25 milyonu aşkın kişi öldü. Bir o kadarı da yerinden ve yurdundan edildi. Halen 8,5 milyon insan mülteci statüsünde yaşıyor.

Dünyada barış için harcanan 1 dolara karşılık, silahlanmaya 2.000 dolar harcanıyor. Yani savaşa, barışın 2.000 katı daha fazla harcama yapılıyor.

Bugün dünya servetinin yüzde 59 u, “ABD/AB/İsrail” üçlüsünü oluşturan Coniler, Evangelistler ve Siyonistler elinde bulunuyor.

Dünyada 2 milyar insanın okur-yazar bile olmamasına sebep olanlar bular.

Dünyada her yıl 15 milyon çocuğun açlıktan ölmesine sebep olanlar ve izleyenler bunlar.

Dünyanın tüm kadınlarının bir yıllık doğum ve sağlık harcamaları için yalnızca 12 milyar dolar gerekirken, bu paradan daha fazlasını parfüme harcayanlar bunlar!

Dünyada insan ticareti oluşturan, bunların yüzde 55’ini cinsel sömürünün mağduru durumuna getirenler bunlar!

Dünyada 1,7 milyon kadın ve çocuğu cinsel sömürüye maruz bırakan, Filipinler ve Tayland başta olmak üzere birçok Asya ülkesinde fuhuş köylerine turlar düzenleyenler bunlar!

İkinci Dünya savaşının ardın, bölgesel ve iç savaşlara zemin hazırlayıp, kibriti çakıp, 25 milyonu aşkın insanın ölümüne sebep olanlar bunlar!

Dünyada 8,5 milyon insanı mülteci statüsünde yaşatanlar bunlar!

Sözde barışa 1 dolar harcayıp, silâhlanmaya 2.000 dolar harcayanlar ve bunu teşvik edenler bunlar!

Bütün bunları gördükten sonra, Gloria Allned’ın şu sözünü hatırlamamak mümkün mü?

“-Bazı insanlar hakkında daha çok bilgi edindikçe, köpekleri daha çok seviyorum!”

Sadece İslâm Dünyası için değil, tüm insanlık için en büyük tehdit olan; Coniler, Evangelistler ve Siyonistler’in yaptıklarına baktıkça, köpekleri daha çok seviyorum.

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com