MİLLETİNİ UYANDIRMAK İÇİN, KALK AYAĞA!

MİLLETİNİ UYANDIRMAK İÇİN, KALK AYAĞA!

Fahrettin ALİŞAR
falisar@mynet.com

PKK; İsrail’dir. PKK ABD’dir. PKK AB’dir. PKK; MOSSAD ve CIA yetiştirmesi Barzani’dir. Bu düşmanlarına gerekli dersi vermek için, kalk ayağa!
AB(D) ve İsrail; bizimle PKK ve Barzani üzerinden örtülü savaş yürütüyor. Onlarla açık savaşı göze aldığını göstermek için, kalk ayağa!
AB(D)’den aldığı dolarlar ve eurolarla yazı yazanların kalemini kırmak, propaganda kanallarını susturmak için, kalk ayağa!
Küresel finans oligarşisi ve içerideki işbirlikçilerine, kurbanlık koyun olmadığını göstermek için, kalk ayağa!
Ankara’daki “gizli İsrail devletçiği”ni ortadan kaldırmak için, kalk ayağa!
Bayrağındaki iki mavi çizgi ile, Fırat ve Nil arası için, “ilerdeki vatanım” mesajı veren, Parlamentosu Kenesset’in girişine bu bayrağı çakan, açık açık “Arz-ı Mev’ud ve Ankara hedefimizdir” diyen Siyonist İsrail’in emelini yok etmek için kalk ayağa!
İsrail savaş uçaklarının, savaş eğitimi yaptığı Konya semalarını, Siyonistlerin uçaklarına kapatmak için, kalk ayağa!
Kültür köklerinden koparak, Emperyalizmin “kavramlar tuzağına düşenleri” uyandırmak için, kalk ayağa!
AB(D)’nin “Ilımlı İslâm Projesi”nin yerli uygulayıcılarını bertaraf etmek için, kalk ayağa!
İslâm Ülkelerini işgal ederek, camileri “Haçlı kışlası”na çevirenlerin, ayağını kırmak için, kalk ayağa!
Tahrif edilmiş Tevrat, İncil ve Emperyalizmin küllî iradesine teslim olmuşlara bir tokat vurarak uyandırmak için, kalk ayağa!
Damat Feritlerin günümüzdeki türevleri olan, “Bush’s boys”ları alaşağı etmek için, kalk ayağa!
MOSSAD ve CIA tarafından eğitilen, seni zayıflatmak için maşa olarak kullanılan, sana ayak bağı olan, bütün İslâm Âlemi’ne ihanet eden, “postal yalayıcıların” dilini kesmek için, kalk ayağa!
Her tarafın ABD, AB, İsrail tarafından sarılmış iken, hâlâ başörtüsü, irtica falan filanla Milleti oyalayan, ceberrut laik kafaları, uyandırmak için, kalk ayağa!
1838’de başlayıp, 1919’a kadar devam eden “ver kurtul” dayatmalarının aynısını, şekil değiştirerek, Cumhuriyet Dönemi’nde de devam ettiren “ver kurtulcuları” karar makamından aşağı indirmek için, kalk ayağa!
“Alsam da bütün dünyayı, vermem bu cennet vatanı!” ruhuna kavuşmak için, kalk ayağa!
1939’dan beri, Türkiye’yi ABD’nin kucağına oturtanlardan, 80 yıllık borcu, 420 milyar dolara çıkararak, ülkeyi borç batağına sokanlardan hesap sormak için, kalk ayağa!
Emperyalizmin kurduğu bu dünyada, susuzluktan, salgın hastalıklardan kırılan insanların derdine deva olmak için, kalk ayağa!
Dinini, namusunu ve varlığının yegâne teminatı olan vatanını korumak için, kalk ayağa!
Mazlumları katlederek, asimile ederek ve sömürerek, dünya nimetlerini yiyenlerin ağzını kapamak için, kalk ayağa!
Dünya barışının tehlikeye gireceğini, dünya nimetlerini yiyenler düşünmüyorsa, sen hiç düşünme!
Bu coğrafya, bu dünya, senin varlığına çok susadı çoook!..
Sana susuyan bu coğrafyada, ayağa kalk! Üstad Necip Fazıl’ın ruhuna bir Fatiha okumak için, saf tut! Tuttuğun bu safları sıklaştır. Bu saflar; ABD, AB, İsrail ve onların maşası PKK, Barzani hainlerinin korkulu rüyası olacak, “uyuyan dev” olan, Milleti uyandıracaktır.

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com