SOROS’UN TÜRKİYE FÜRER’İ

SOROS’UN TÜRKİYE FÜRER’İ

Fahrettin ALİŞAR
falisar@mynet.com

Türkiye’nin gündemini; AB(D) fonları yani Soroslar, Rockefeller ve Adenaurların vakıfları belirliyor. Tabii bu değirmene su taşımaya öncülük eden, bunun için yazılı ve görüntülü medyayı ele geçiren, “içimizden biri” görüntülü “Führer”ler de var.
Führer’in sözlük anlamı; yol gösterici ya da önderdir. Adolf Hitler’in emellerini gerçekleştirmek için, Alman toplumunu sessiz ve derinden hipnoz ederek, peşine düşürdüğü için, Hitler’e “Fihrer” lakabı takılmıştır. Liderliği boyunca da bu lakapla anılmıştır.
Biz içimizdeki “Führer” ya da “Führerler”i, Hitler’e benzetmek istemiyoruz ama, izlenilen strateji açısından, bu nitelemeyi kullanıyoruz.
Türkiye son bir haftada, çarpıtılan bir “başörtüsü” gündemine kilitlendi. Gelinen nokta tam bir kördüğüm. Bu arada Vakıflar Yasası Meclis’ten geçirilerek Türkiye, “ekümenik” mayın tuzaklı yola yönlendirildi.
Son bir hafta içinde, yazılı ve görüntülü medyadan birkaç örnek vererek konumuza devam edelim.
Türkiye’nin önde gelen büyük(!) gazetelerinden birinin başlığı:
“-Türkiye İmajına Soros El Attı.” Başlığın devamındaki haber:
“-Ünlü spekülatör ve yardımsever George Soros’un kurduğu Açık Toplum Enstitüsü’nün Türkiye temsilciliği, Avrupa kamuoyundaki Türkiye algısını değiştirmek için kolları sıvadı.”
Açık Toplum Enstitüsü’nün açıklaması da şöyle:
“-Avrupa’da çok sık rastlanan Türkiye imajı, bikini reklâmının önünden geçen çarşaflı kadın fotoğrafıdır. Bunun dışında da bir Türkiye algısı oluşmasını istiyoruz!”
Türkiye’nin gündemi ile ilgilenen sadece hayırsever(!) Soroscular değil elbette.
Ünlü Mason Fransa Büyük Üstad’ı Jean-Michel Quillardet, Türkiye’nin gündemi hakkında görüşlerini belirterek şöyle diyor:
“-Baş örtüsü İslamî değildir. Kur’an’da yer almaz. Sonradan üretilmiştir!”
Allah Allah! Adam sanki Mason Locasının Büyük üstadı değil, İslâm’ın ve Kur’an’ın üstadı!
Bu Soros beslemeli medya kuruluşları ve Masonlar görevlerini çok iyi yapıyorlar. Televizyonları, gazeteleri; hipnoz edilmeş Necip Milletim(!) sayesinde, izlenme ve okunma rekorları kırıyor.
Bizi yaralayan; “sapı bizden olan balta gazete”nin, Masonların laiklik anlayışına yer vererek, bunu haber konusu yapmasıdır. Güya bununla Masonlar üzerinden, birilerini vurmak istiyor.
AB(D)’nin, Soros’un Führer’i ve O’nun ekibi; hakikaten, “Ilımlı İslâm”, “diyalog”, “hoşgörü” kavramları ile Necip Milleti’mizi “hipnoz” etmiş durumda.
Bütün okuyucularım çok iyi bilmelidir ki; tebliğ, cihad, fetih kavramları; yeryüzünün efendilerini(!) hâlâ korkutmaya devam ediyor. Bu “Ilımlı İslâm” kavramı bir “Pentagon” imalâtıdır. Wahington’da programlanıp, “işbirlikçiler” aracılığı ile “İslâm Dünyasına” dayatılıyor. Görünürdeki hedefi; “Yahudilik” ve “Hıristiyanlık” gibi “İslâm Dini’ni” de “İlâhi orijininden” uzaklaştırmak, tarihi köklerinden kopartmak, insan tarafından tasarlanmış “ideolojiler benzeri seküler” bir yapıya kavuşturmaktır. Yani Allah’ın dinini, emperyalizmin emellerine hizmet eden bir araç haline getirmektir. Bütün Müslümanları “yeni dünya düzenine” sadık birer köle yapmaktır.
Bu “Ilımlı İslâm Projesi” kavramını ortaya atanlar; Müslümanları kandırmak için “hoşgörü” ve “diyalog” denilen iki aracı çok iyi kullanmaktadırlar.
Çünkü bu emperyalist güçler; “İslâm” kavramını duyar duymaz, “kırmızı görmüş tosuncuklar” gibi deliye dönmektedirler. İslâm Dini’ne düşman bu tosuncuklar, Ilımlı İslâm üzerinden, “İslâm Dini’ne” saldırmaktadırlar.
Ilımlı İslâm Projesi için, Türkiye “pilot bölge” seçilmiştir. Uygulamalardan bu açıkça anlaşılmaktadır.
Bu vatanın gerçek sahibi olan Müslüman Türk’ün dışanda herkes; bu ülkenin imajından, imanına kadar her konuda ahkâm kesme hakkını, kendinde görebilmektedir. Türkiye’yi bu aşamaya, şer güçlerinin kirli oyunları ve onların piyonu olan “ille de şu AB’ye bir girelim” diyenler getirmiştir. AB demek aynı zamanda “Mason” demek, “Siyonist” demek, “Soros” demek, “Diyalog, Ilımlı İslâm(!)” demektir.
Emperyalist güçlerin oyununu bozmak için, önce içimizdeki “Soros Fürer”ine, onların medyasına, iş dünyasına, bürokrasisine, sivil toplum kuruluşlarına verdiğimiz desteği çekmeliyiz. Biz gerçek düşmanımızla mücadelede, tarihte olduğu gibi bugün de zaten başarılı oluruz.

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com