NE ÖRGÜT VAR NE DE DARBE, AĞUSTOS SICAĞINDA, “İRAN SAVAŞI” VAR.

NE ÖRGÜT VAR NE DE DARBE, AĞUSTOS SICAĞINDA, “İRAN SAVAŞI” VAR.

Fahrettin ALİŞAR
falisar@mynet.com

Siyonist-Haçlı patronlarının fonlarından beslenen “maskeli yarasalara” bir bakın. Artık gece değil, gündüz dolaşmaya başladılar. Sanki Siyonizmin kuklası olduklarının gizli saklı tarafı kalmış gibi, kendilerini Milletin yanındaymış gibi gösterip, beslendikleri değirmenlere durmadan su taşıyorlar. Önlerine atılan kemik artıkları karşılığı, Efendilerinin petrol sahalarını rahatça işgal etmelerine zemin hazırlıyorlar.
Bırakın şu Gladio’yu, çeteyi, örgütü, boyalı demokrasiyi! Önce sizin durduğunuz yeri bir öğrenelim! Siz ABD’ye karşı mısınız? AB’ye karşı mısınız? BOP’un Eş Başkanlığı’nı kabul ediyor musunuz? ABD-İsrail yapımı ve asıl hedefi Türkiye-İran-Irak’ı ufalayıp, Büyük İsrail’i gerçekleştirmek için kurulması hedeflenen “Yahudi Kürdistan”ına karşı mısınız? 30’a yakın Müslüman Ülkenin sınırlarını değiştirmeyi hedef alan “Genişletilmiş Büyük Ortadoğu Projesi”ne karşı mısınız?
Hem ABD’ye karşı olmayacaksın, O’nun fonlarından besleneceksin, hem de O’nun kurduğu, Türkiye’deki eli olan “Gladio” ile mücadele edeceksin öyle mi?
Siz önce; ABD’nin Irak’ta 2 milyondan fazla Müslüman’ı nasıl katlettiğini, Ebu Garip’te sergilediği akıl almaz pislikleri gündeminize alın ve okuyucularınızla bir paylaşın.
AB(D)’nin, Cuma Hutbelerinde; “‘Allah katında tek din İslâm’dır’ ayetini okumayın!” tehditlerine karşı, millî bir duruş sergileyin!
“Gazilik ve Şehitlik kavramları kaldırılsın, ordu Kıbrıs’tan çekilsin, PKK ile masaya oturulsun, İsrail’in Fırat ve Dicle sularında söz hakkı olsun” diyen ABD ve AB’ye karşı tavır alın!
Sizin bu konularda “millî duruş” sergileyebilmeniz için, önce AB(D) fonlarının önünüze yem olarak attığı kemikleri yalamayı bırakmanız gerekir.
Hem AB(D) fonları ile beslenilip, hem de Milletin yanında görünmek, ne yaman bir çelişki.
Adını koyalım! Siz; ABD’nin bölgesel projelerinin yanında yer alan, bu konuda “üç maymunları” oynayan, maymuncuklardan başka bir şeye benzemiyorsunuz?
Sizin yemlendiğiniz, projelerine destek verdiğiniz, o emperyalist güçler; dünya ekonomisinin dengesini bozdu. Finans kuruluşları ve şirketleri bir bir batıyor.
Küresel piyasalara yön veren “Bear Streans” battı.
Bu kriz; finans krizi değil, üretim krizi. Kapitalizmin krizi. Nerede duracağını kestirmek çok zor!
Bu kriz; kapitalizmin sonu, “ABD hegemonik gücü”nün bitişi olacak! Ağır sosyal ve siyasal sorunları, beraberinde getirecek. Bölgesel anlamda, çatışma risklerini artıracak. Bu çatışmaların çoğu Avrasya’da cereyan edecek. Bölgemizde, geleceği belirleyecek “stratejik kartlar” yeniden dağıtılacak. Yeni bir siyasi plân vücut bulacak.
Üretim sektöründeki krizden dolayı on binlerce insan işsiz kalacak. ABD'de şimdiden on binlerce kişi işinden oldu. Büyük şirketlerin iflasıyla beraber, küresel felâketin eşiğine gelindi.
Dolar, "küresel referans para" özelliğini kaybetmeye başladı.
ABD’nin bu ekonomik çöküşten kurtulma şansı, sadece onda bir. Bunu Biz söylemiyoruz, dünyada “ekonomik armageddon” uyarısı yapan ekonomistler söylüyor.
Bugünlerde, ABD ve İngiltere içindeki güçler; Asya’daki oluşumları engellemek için, dünya savaşı çıkarmak istiyor. Ağustos Ayı bunun için en uygun ay. Bu savaşın adını da “Batı ile İslâm’ın Savaşı” olarak koyacaklar.
Batı; İran’a vurmak için acele ediyor. Hem de Türkiye üzerinden vurulacak.
Ey yorulmuş, hırpalanmış halkım! Sen; darbe, örgüt, bağırsak temizleme gibi gündemlerle uyutulurken, yangın kapıya dayandı. Çünkü çok yakında, Ağustos sıcağında, kapının önünde “İran Savaşı” var.

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com