TÜRKİYE AVRUPA BİRLİĞİ’NE GİRMEDEN, AVRUPA BİRLİĞİ TÜRKİYE’YE GİRDİ.

TÜRKİYE AVRUPA BİRLİĞİ’NE GİRMEDEN, AVRUPA BİRLİĞİ TÜRKİYE’YE GİRDİ.

Fahrettin ALİŞAR
falisar@mynet.com

Avrupa Birliği’ne giden yolun; çıkmaz bir sokaktan ibaret olduğunu yıllardır yazdım. Her sohbetimde yüksek sesle dillendirdim. Bunu asla “önyargıdan” dolayı yapmadım.Neden Avrupa Birliği’ne karşı olduğumu izah ettim.
Osmanlı’yı Anadolu’dan söküp; Asya steplerine sürmeyi amaç eden “Doğu Siyaseti”ni güden, Avrupa Birliği.
İslâmiyet’e karşı, tarihin en büyük “haçlı seferleri”ni başlatan Avrupa Birliği.
Çanakkale’ye bir neslimizi gömmemize sebep olan, Avrupa Birliği.
“Türkler 1915’te, Ermenilere soykırım yapmıştır!” Diyen Avrupa Birliği.
Anadolu’yu işgale kalkışan, Avrupa Birliği.
Filistin topraklarında, “Siyonist İsrail”in kuruluş temelini atan, Avrupa Birliği.
“Fırat ve Dicle havzasını uluslar arası bir komisyon yönetsin!” Diyen Avrupa Birliği.
“Camilerde, ‘Allah katında din İslâm’dır’ demeyin!” Diyen Avrupa Birliği.
“Türk Ordusu Kıbrıs’ta işgalcidir!” Diyen Avrupa Birliği.
“Türkiye’de Aleviler azınlıktır!” Diyen Avrupa Birliği.
PKK’yı kurduran, besleyen ve kucak açan, Avrupa Birliği.
Kıbrıs’ı Yunanistan’a peşkeş çekme gayreti güden, Avrupa Birliği.
Dinimiz İslâm’ı aşağılayan, “Şeytan Âyetleri” palavrasını kaleme alan Salman Rüşdi’ye kucak açan ve bu palavraları filme aldırarak, Avrupa sinemalarında oynatmaya çalışan Avrupa Birliği.
Vatikan’ın öncülüğünde, “Dinler arası diyalog” başlatarak, “antiemperyalist” bir din olan İslâm’ı, Siyonizm’in peçeli yüzü globalizme, yani uluslar arası kapitalizmin kan emiciliğine itiraz edemez hale getirmeye çalışan, Avrupa Birliği.
Cebine parayı doldurup gelen Yunan Kilisesi aracılığı ile bankalarımızı alan, Avrupa Birliği.
Çantasına Dolar ve Yuroları doldurarak, İngiliz ve Fransız şirketleri aracılığı ile, altın yumurtlayan Kuruluşlarımızı satın alan Avrupa Birliği.
“ABD-AB-İsrail” eksenli “ihanet politikaları” oluşturan, Avrupa Birliği.
“Haçlı-Siyon İttifakı”nın oluşturduğu Avrupa Birliği ile ilgili olarak, söylenmesi gerekenler elbette bunlarla sınırlı değil!
Bunları neden sizlere hatırlatma ihtiyacı duydum?
Geçen gün en yetkili kurum tarafından hazırlanan bir rapor, basına sızdı. Bu rapora göre “AB karşıtı olmak” ülkemiz için “tehdit” oluşturuyormuş! Adı tam konulmamış ama neredeyse “AB karşıtı” olanlar “terörist” ilân edilmiş!
Rapor basına sızalı beş gün geçmesine rağmen, yetkililer tarafından yalanlanmadı.
Buradan şunu anlıyoruz! Daha Türkiye Avrupa Birliği’ne girmeden, Avrupa Birliği Türkiye’ye girmiş!
Açık söylüyorum! Küresel emperyalist güç olan Avrupa Birliği’ne karşı olmak, her Türk vatandaşı için millî bir görevdir.
Millî devletleri ortadan kaldırarak, yeryüzünde kendi güdümleri altında “sömürüye” açık, “yeni bir dünya düzeni” inşa etmeye çalışan küresel güç Avrupa Birliği; “millî düşünenleri” teslimiyete zorlamak için, yerli işbirlikçileri üzerindeki baskılarını iyice artırmaktadırlar.
Bu baskıları dün; Abdülhamit Han’lar, Mustafa Kemal’ler, Mehmet Akif’ler, Seyid Onbaşı’lar, Yahya Çavuş’lar, Sütçü İmam’lar nasıl bertaraf etmiş ise, bugün de onların torunları bertaraf edecek güçtedir.
Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitlerinin ruhunu taşıyanlara, Millî Mücadele’de akıttığı şehit kanları ile Anadolu topraklarını “vatan” yapan Mehmetçiğin ruhunu taşıyanlara, emperyalist AB’nin baskısı ile “terörist” gözüyle bakmak, hiç kimsenin haddine değildir.
Son sözüm şudur! Avrupa Birliği; benim ülkemi bölmek isteyen pis bir müstevlidir. Bunu söyleyenlere “terörist” gözüyle bakanlar da, bu müstevlilerin yerli uşaklarıdır.

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com