MOSSAD, CIA VE MI5’İN KOPMLOSU

MOSSAD, CIA VE MI5’İN KOPMLOSU

Fahrettin ALİŞAR


Ülke gündemi; Tibet ve Orta Asya gelenekleri ile başlayıp, Göktürk, Uygur ve Hun masallarında yer alan efsanevi bir yeraltı organizasyonu olduğu iddia edilen “Ergenekon” ile, uzun süre meşgul edildi. Halen meşgul edilmeye devam ediyor.
Neredeyse geçmişe dönük tüm gayri meçhul cinayetlerin sorumluluğu, bu efsaneye bağlanıyor. Soros Vakfı ile AB fonlarınca kurulan ve desteklenen basın kuruluşları; çok ciddi bir kampanya yürütüyor. En ufak bir ayrıntı kaçırılmıyor. El altından alınan bilgi ve belgeler, hemen ertesi günü gazete manşetlerini süslüyor. Görüntülü medyada birinci haber oluyor.
Kimilerine göre “Ergenekon”; 600 yıllık bir tarikat örgütlenmesi olan “Agarta”ya yani şu bizim izlenme rekorları kıran “Kurtlar Vadisi” dizisinde tanıdığımız “Tapınak Şövalyesi”ndeki yapılanmaya benzer bir örgütlenme!
Bu kampanya öyle bir hal aldı ki; tarih, efsane, terör, komplo, entrika, cinayet, suikast, devlet yıkma, hükümet devirme, askeri itaatsizlik, ayaklanma çıkarma, tahrik gibi suç unsurlarının her türlüsü “Ergenekon”un içinde. Birbiriyle ilgisiz olaylar birbiri içine sokuluyor. Böylece içinden çıkılmaz ve karmaşık bir örgütlenme icat ediliyor.
Türkiye gibi ülkelerde bu tip örgüt tanımlamak ve kamuoyuna takdim etmek her zaman mümkün!
Değinmek istediğim en önemli konu şu! Soros Vakfı ile AB fonlarınca kurulan ve desteklenen basın kuruluşlarının kampanyasına, sapı bizden olup İslâmi kimliği ile öne çıkan bazı basın kuruluşlarının da öncülük etmesi. Bu çok önemli bir konu! Çünkü Soros Vakfı ve AB beslemeli basın kuruluşları ile İslâmi basın kuruluşları (!) nasıl bir arada bulunabilir? Ortak yanı ne olabilir?
Bu kampanyayı yürüten basın kuruluşlarına şunu sormak istiyorum: İddianamenin dayandığı ilk bilgileri, Türkiye’ye servis yapan ve Kanada’da yaşayan Tuncay Güney kimdir? Bu kişinin kimliği ile ilgili bilgileri; Soros ve AB beslemeli basın kuruluşları bilerek gizliyor, peki İslâmi basın görüntülü basın kuruluşları neden gizliyor?
Bu Tuncay Güney ile ilgili bilgilere bir göz atalım!
Tuncay Güney, Kanada’da “Hahamlık” yapan bir Yahudi’dir. MOSSAD ajanı olduğu ile ilgili ciddi iddialar var.
Bu Mossad ajanı Tuncay Güney ne yapmıştır? Örgüt olduğu söylenen “Ergenekon” ile ilgili belgeleri, ilk kez Emniyet makamlarına vermiştir. Kanada’da yaşıyor olmasının da bir anlamı vardır. İngilizlerin Anadolu’yu işgali sırasında, “İngilizlerin Anadolu’yu işgali, daha fazla özgürlük getirecektir!” kampanyasını yürütenler ve destek verenler; o zamanlar 3 saat içerisinde, İngilizler tarafından “İngiliz Vatandaşı” yapılmışlar ve Kanada’ya yerleştirilmişlerdir.
Açık söylüyorum! Türkiye’de bilgi kirliliği oluşturan, gerçekleri ters-düz eden ve bu alanda kampanya yürütenlerin arkasında; MOSSAD vardır, CIA vardır, İngiliz MI5 vardır. Abartılı yorumlar, şişirilmiş iddialar, iç içe sokulmuş olaylar, kafalardaki sorulara cevap vermeye değil, kafa karıştırmaya yaramaktadır. Türkiye’de kafaların karışık olmasını, bugünlerde en çok MOSSAD ister, CIA ister, İngiliz İstihbarat Örgütü MI5 ister.
Çünkü bugünlerde, bu istihbarat örgütlerinin gündeminde acilen İran ve İsrail güdümlü Kürdistan var. Bu konularda ayak direten bir Türkiye istenmiyor. Kafası karışık, iç meseleleri ile boğuşan bir Türkiye, bugünlerde bu istihbaratlar için çok önemli.

www.fahrettinalisar.com

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com