“SİVİL TEPKİ DÖNEMİ” BAŞLAMALIDIR.

“SİVİL TEPKİ DÖNEMİ” BAŞLAMALIDIR.

Fahrettin ALİŞAR
falisar@mynet.com

Millete değil, “Evangelistlerin küreselleşme ideolojisi”ne hizmet edildiği bir dönemde yaşıyoruz.
“Hıristiyan Siyonistler” olarak da bilinen, “Evangelizm mezhebi”nin başındakilerden, New York’ta “Amerikan Musevi Konmitesi” tarafından, HSBC Bankasınca düzenlenen yemekte, bizi yönetenlerin “Üstün Cesaret ödülü”nü aldığı bir dönemde yaşıyoruz.
Hıristo-Yahudi Ortak Pazarı olan, “Avrupa Birliği”ne girmeye çalışırken, Milleti’nin alternatif yollarının tıkandığı, Avrasya Birliği, D-8 gibi projelerin rafa kaldırıldığı bir dönemde yaşıyoruz.
Tüpraş’ın yüzde 14.7 hissesini, ihalesiz ve pazarlıksız olarak gece yarısı görüşmesi sonrası, “Yahudi Ofer Ailesi”ne satıldığı, Oferlerin bu satıştan net 755 milyon dolar kâr etmesinin sağlanıldığı bir dönemde yaşıyoruz.
Türkiye’de 21 kilisenin açılmasını sağlayan uyum yasalarının çıkarıldığı bir dönemde yaşıyoruz.
Vatikan’nın 3’üncü bin yılda Asya’yı Hıristiyanlaştırmak için Dinlerarası Diyalog adıyla, “Ilımlı İslâm” projesi için düğmeye bastığı bir dönemde yaşıyoruz.
Ilımlı İslâm projesine destek için milyon dolarlar dağıtıp, binlerce misyoneri Türkiye’ye saldığı bir dönemde yaşıyoruz.
Evangelist çekirdeğin, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 30’a yakın devletin sınırlarının değişeceğini açıkça deklare ettiği, Büyük Ortadoğu Projesi’nin servise verildiği bir dönemde yaşıyoruz.
Globalizm ve Liberalizm maskesi altında, “Vahşi Kapitalizmin” Türkiye’nin üzerine çığ gibi geldiği bir dönemde yaşıyoruz.
“Vahşi Batı”nın çığ gibi üzerimize geldiği sırada; yöneticilerimizin, “bu gidişin önünde durulamaz!” propagandaları yaptığı bir dönemde yaşıyoruz.
Yer altı ve yer üstü kaynaklarımızın, “özelleştirme” tuzağıyla, uluslar arası birkaç şirket ve ailenin zimmetine geçirildiği bir dönemde yaşıyoruz.
60 bin Amerikan askerinin Türkiye’yi, hem de TBMM’nin kararı ile işgal ettrilmesinin plânlandığı bir dönemde yaşıyoruz.
Çirkin iftiradan ibaret olan “sözde Ermeni soykırım iddiaları”nın, Türkiye Cumhuriyeti’ne kabul ettirilmek için düğmeye basıldığı dönemde yaşıyoruz.
Avrupa Birliği eliyle, Kıbrıs’ın Yunan’a, GAP’ın İsrail’e devredilme operasyonunun gözle görülür, elle tutulur hale geldiği bir dönemde yaşıyoruz.
İsrail Hava Kuvvetlerinin sembolü olan, “hilâl’i parçalayan kartal” flamalı İsrail uçaklarının, Konya sahasında uçuş eğitimi yaptığı, Konya sahasında aldıkları eğitim ile, Filistin, Lübnan, Suriye ve diğer Müslüman yerleşim birimlerini bombalayarak Müslüman katliamı yaptığı, bir dönemde yaşıyoruz.
Milli Mücadeleden sonra kazanılan değerlere, iç ve dış saldırıların sistemli, sürekli ve geometrik olarak arttığı bir dönemde yaşıyoruz.
Dinimiz İslâm’ın, “İbrahimî Dinler”e dönüştürülme adımlarının atıldığı bir dönemde yaşıyoruz.
Dünyanın gelmiş geçmiş “en şedit terör örgütü olan PKK”nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin muhatabı olarak masanın öbür ucuna oturtulmak istenildiği bir dönemde yaşıyoruz.
Milletin gündeminden “ya istiklâl ya ölüm” parolasının çıkartılıp, “Haçlı seferi başlatan” Amerika ve Avrupa Birliği’ne rapma edilme plânlarının uygulandığı bir dönemde yaşıyoruz.
Gayri milli ve gayri dini Globalizmin ve Haçlı irticanın karşısında, Müslümanların “milli refleksinin” yok edildiği bir dönemde yaşıyoruz.
Herkesin almak ve servetine servet katmak için, her türlü taklayı attığı bir zeminde, vatan ve millet için “verme yolunu” seçemeyen Müslümanların çoğunlukta olduğu bir dönemde yaşıyoruz.
Yaşadığımız bu dönem, tüm Müslümanların ortaya koyacağı, “millî refleks” ile bitirilmelidir. “ABD’ye, Avrupa Birliği’ne rağmen bir şey yapılamaz!” diyebilen sözde Müslümanların sesi kesilmelidir.
Gün, “sivil tepki dönemi”ni başlatma günüdür.

Hiç yorum yok:

FAHRETTİN ALİŞAR

FAHRETTİN ALİŞAR


1963 yılında Konya'nın Derbent İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Derbent ve Konya'da, yüksek öğrenimini G.Ü. Eğitim Fakültesi'nde tamamladı. A.Ü.de lisansüstü eğitimini (mastırını) bitirdi. Yüksek lisans tezini "Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı" konusunda hazırladı.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 17 yıl öğretmenlik ve idarecilikten sonra, Başbakanlık Müşavirliği görevine atandı. 3 yıl Devlet Bakanı Danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra Başbakanlık ÖZİ'ye uzman olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.
Mersin'de görev yaptığı yıllar; İçel halk kültürünün araştırılması ve yazılı hale getirilmesi amacıyla, bölgede derleme çalışmaları yaptı. Derlemelerini İçel Kültürü Dergisi, Erciyes Dergisi, Güneyde Kültür Dergisi, Millî Kültür Dergisi ve Millî Folklor Dergisi'nde yayınladı.

10 yıl süreyle Mersin'de, İçel Kültürü Dergisi'nin çıkarılmasına katkıda bulundu.
TRT GAP Televizyonu'na, KKTC Çocuk Oyunları ve İçel Çocuk Oyunları'nı hazırladı ve bu programların danışmanlığını yaptı.
Birçok dergi, bülten ve gazetede; halk bilimi, eğitim ve kamu sendikacılığı konularında araştırma ve makaleleri yayınlandı. Yine birçok yerel ve genel televizyonda bu konularda televizyon programlarına konuşmacı olarak katıldı.
Ahmet Yesevi Üniversitesi Ankara temsilcisidir.
Türkiye Yazarlar Birliği, İLESAM ve Türk Folklor Araştırmaları Kurumu üyesidir.

YAYINLANMIŞ ESERLERİ

· İçel Çocuk Folkloru
· KKTC Çocuk Folkloru
· DERBENT
· ÇİĞİL TÜRKLERİ ve AŞAĞIÇİĞİL
· Nefsimize Zor Gelen Yazılar
· Kamuda Görevde Yükselme Kitabı (GYS)
· Konya Çanakkale Şehitlerimiz
· Derbentli Şehitlerimiz

YAYINA HAZIR ESERLERİ

·Konya Yer Adları, Yerleşik Bulunan Oymak, Cemaat ve Aşiretler
·Türk Memur Sendikacılığının Örgüt Yapısı ve Model Yaklaşımı (Tez Konusu)

falisar@mynet.com